Snart är det påsk

Idag är det tisdag och snart är det påsk. Påsken har de förberett ungefär sedan jul i Australien, affärerna har varit sprängfyllda med chokladkaniner och ägg. Det är ännu lite oklart hur denna högtid ska firas, men käka svenskt godis vet vi i alla fall att vi ska göra då våra snälla föräldrar försett oss med diverse godsaker! Och gödas kan vi behöva med tanke på vilket kroppsarbete vi utför dagarna långa.
Vad har vi sysslat med på sistone då? Jo, vi har bland annat firat vår vän Fridas födelsedag med pompa och ståt. Det vill säga: vi gjorde en jordgubbstårta med sprutgrädde i en ugnsform som hann smälta till en tårtbotten som simmade i ett vitt hav, innan vi kom fram. Denna tårta åts sedan direkt ur formen med sked av sex personer tills extrem mättnad uppstod. Äkta backpacker style, jajamen. Därefter ignorerades mättnadskänslan och vi gick ut och käkade hamburgare och drack öl.
För övrigt har vi lekt lite cirkus, blivit sugna på att hälsa på vår rumskompis i Lyon, haft smutsiga fötter, blivit bestulna på choklad i kylskåpet, sett kängurur på jobbet, lyssnat på sommarpratare när vi plockat tomater och lite sådär. Hoppas ni alla har det bra där hemma och att det snart kan bli lite vår!
Tack och hej.





3 kommentarer:

  1. Man blir alltid lika glad när det är något nytt att läsa och bilder att ta del av på er blogg!
    GLAD PÅSK på er! Hoppas påskharen kommer!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Glad påsk tjejer.
    Många kramar mamma o pappa

    SvaraRadera
  3. Glad Påsk tjejer! Jag hoppas ni värmde upp ryggen innan ni lekte cirkus ;) Saknar dig lillasyster, vet inte vem som ska hjälpa mig att hitta mitt påskägg i år! Det var ett hemskans jobbigt att försöka hitta julstrumpan själv, kan jag tala om ;)
    Kram Johanna

    SvaraRadera